«ο κ. Πιτσίτης Δημήτριος με 20ετή εμπειρία στον τομέα


της θεραπευτικής χειρομάλαξης, παρουσιάζει την


μέθοδο T.F.H., μια θεραπεία που αποτελεί συνδυασμό


των κορυφαίων τεχνικών χειρομάλαξης»
Ο κύριος Πιτσίτης Δημήτριος γεννήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας όπου και έζησε τα επόμενα χρόνια της ζωής του ξεκινώντας τις σπουδές του στην χειροπρακτικη. Ακολούθως μετέβη στην Ταϊλάνδη προκειμένου να ολοκληρώσει την επαγγελματική του κατάρτιση. Εκεί εξειδικεύτηκε στην θεραπευτική χειρομάλαξη – TriggerPoints και στην τεχνική του NerveTouch, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πάντρεμα της σύγχρονης χειρομάλαξης με τις αρχαιότερες παραδοσιακές ασιατικές τεχνικές , όπως την τουλάχιστον 3.000 ετών τεχνική του Τοκ Σεν.

Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του την Ελλάδα, έχοντας ως στόχο του την δημιουργία ενός κέντρου αποκατάστασης μυϊκού πόνου.
Αρχικά εργάστηκε ως ανεξάρτητος θεραπευτής από το 2000 μέχρι το 2011, συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο θεραπευτικό κέντρο Mediaspis ως θεραπευτής μασέρ μέχρι το 2013 και κατόπιν στο θεραπευτικό κέντρο MedMetamorfosis ως το 2015 οπότε και ξεκίνησε το δικό του κέντρο αποκατάστασης μυϊκού πόνου(PainReliefCenter). Από το 2015 πλέον υποδέχεται τους θεραπευόμενους του στο δικό του PainReliefCenter.
Στα χρόνια αυτά χιλιάδες άνθρωποι έχουν βοηθηθεί και έχουν βρει λύση στο πρόβλημα τους, ανάμεσα τους εκατοντάδες γιατροί ακόμα και φυσιοθεραπευτές που κατόπιν της προσωπικής τους σωματικής καταπόνησης λόγω επαγγέλματος, εμπιστεύονται την ανακούφισή τους στα έμπειρα χέρια του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κύριος Πιτσίτης είναι διαπιστευμένος από το υπουργείο υγείας της Ταϊλάνδης ως επίσημος εκπαιδευτής επάνω στις τεχνικές του ταϋλανδέζικου μασάζ και της χειρομάλαξης.